Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پیمانه اقتصادی، هر روز بسته ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم روز، همچون تغییرات در بازار آزاد ارز، انرژی، بازار طلا، سکه، نفت و ... تا خبرها و اتفاقات جذاب اقتصادی را گردآوری می کنیم.
به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این پیمانه موضوعاتی همچون ادامه ریزش شاخص کل بورس، گرانی دلار آمریکا و افت یورو در بازار آزاد و هدیه بازار سکه به دلار، کاهش قیمت نفت و افزایش صادرات گاز قطر، ماست و پنیر ایرانی سر سفره آمریکایی ها، صحت و سقم دریافت مالیات برارزش افزوده ازکارتخوان‌ها، ارسال پرونده کاسپین به قوه قضائیه، ادامه بن بست بودجه ای در نیوجرسی آمریکا و جزئیات آمار گشایش اعتبارات اسنادی را در بر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




شاخص کل بورس بازهم به ریزش خود ادامه داد
شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات روز سه شنبه 13 تیرماه 96 با کاهش 26 واحدی به رقم 78 هزار و 632 واحد رسید. تالار شیشه ای در چهارمین روز کاری بازار سرمایه در هفته جاری، شاهد فراز و فرود شاخص های منتخب بود، به طوریکه؛ شاخص قیمت (وزنی-ارزشی) با افت 8.9 واحدی به رقم 26 هزار و 400 واحد رسید. شاخص کل هم ‌وزن با 3.6 واحد افزایش، عدد 17 هزار و 166 واحد را به نمایش گذاشت. شاخص قیمت (هم وزن) 2.8 واحد رشد داشت و به عدد 13 هزار و 195 واحد رسید. همچنین شاخص سهام آزاد شناور با کاهش 18.96 واحدی به رقم 85 هزار و 767 واحد دست یافت. شاخص بازار اول با افت 31.7 واحدی به رقم 54 هزار و 252 واحد رسید و شاخص بازار دوم در پایان روز کاری بورس، با افزایش 15.3 واحدی، عدد 176 هزار و 82 واحد را به نمایش گذاشت.

قیمت انواع سکه کاهش یافت
در جریان معاملات امروز(سه شنبه) بازار آزاد تهران، قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید با ۱۴۰۰ تومان کاهش به یک میلیون و ۲۱۲ هزار و ۸۵۰ تومان رسید. در عین حال هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید یک میلیون و ۱۸۲ هزار تومان، نیم سکه ۶۵۱ هزار و ۵۰۰ تومان، ربع سکه ۳۸۰ هزار و ۵۰۰ تومان و سکه یک گرمی ۲۵۱ هزار تومان است.
گرانی دلار آمریکا و افت یورو در بازار آزاد
در پایان معاملات بازار آزاد روز سه شنبه، هر دلار آمریکا با افزایش 37 ریال نسبت به روز قبل، به طور میانگین به قیمت 37 هزار و 727 ریال فروخته شد. هر یورو نیز با کاهش 61 ریال همراه بود و به رقم فروش 43 هزار و 406 ریال اکتفا کرد. همچنین هر درهم امارات، 10 هزار و 365 ریال قیمت گذاری شد که نسبت به روز دوشنبه، 7 ریال گران تر فروخته شد.
هدیه بازار سکه به دلار
روز گذشته، هر دلار آمریکا با رشد قیمت معامله شد. گرچه عوامل بنیادی تغییر محسوسی را تجربه نمی‌کنند، اما حضور معامله‌گران سکه در بازار ارز را می‌توان مهم‌ترین دلیل رشد نرخ دلار ارزیابی کرد. به‌طور سنتی و در شرایط ثبات شرایط عمومی، نرخ دلار و قیمت سکه رابطه معکوس یا به اصطلاح الاکلنگی دارند. دیروز نیز با توجه به افت اخیر قیمت اونس طلای جهانی، فعالان بازار سکه با خرید دلار سعی کردند افت قیمت سکه را محدود کنند. این الگوی تکراری، عموما با چاشنی تغییرات بیش از انتظار قیمت جهانی طلا رخ می‌دهد و ابتدا شوکی سریع به نرخ دلار وارد کرده و در ادامه تعدیل می‌شود. به نقل از دنیای اقتصاد، در معاملات روز گذشته نیز، دلار تحت تاثیر این رفتار الاکلنگی تا 3787 تومان بالا رفت، اما مجددا تعدیل شد.
کاهش قیمت نفت پیش از تعطیلی در آمریکا
روز سه شنبه قیمت نفت، پس از هشت روز متوالی افزایش، کاهش یافت. علت این امر افزایش تولید اوپک گزارش شده است. این در حالی ست که تولید نفت آمریکا پس از ماه ها افزایش مستمر کاهش یافته است و تولید بالای برخی از تولید کنندگان، به رغم تلاش اوپک برای کاهش تولید نفت و ایجاد تعادل میان عرضه و تقاضا می باشد. قیمت آتی نفت خام برنت بین الملل، نسبت به قیمت بسته شده در هفته گذشته، ۱۵ سنت کاهش یافت و این نفت در بازار بشکه‌ای ۴۹.۵۳ دلار معامله شد، این در حالی ست که معاملۀ آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۱۲ سنت کاهش، بشکه‌ای ۴۶.۹۵ دلار صورت گرفت.
صادرات گاز قطر به ۱۰۰ میلیون تن افزایش می یابد
دیر عامل شرکت نفت قطر، سعد الكابی، گفته است که قطر به عنوان بزرگترین صادر كننده گاز طبیعی مایع در جهان، قصد دارد به رغم تنش های دیپلماتیکش با کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در طول چند سال آینده تولید خود را 30 درصد افزایش دهد. الکابی به خبرنگاران گفته است که که قطر قصد دارد تا سال 2024 تولید خود را افزایش دهد و به تولید سالانه 100 میلیون تن گاز طبیعی برسد.
ممنوعیت خرید خارجی 114 کالای مشابه تولید داخل
مدیر کل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت با بیان ممنوعیت خرید خارجی کالاهای دارای تولید مشابه خارجی برای دستگاههای دولتی افزود: پیش از این در سال 1393 مصوبه مربوطه برای 183 قلم کالا بود و در سال نیز94 این مصوبه 181 قلم کالا را در بر می گرفت. علی آبادی فراهانی در گفت و گو با شاتا با اشاره به نشست هیئت وزیران افزود: در این جلسه با اضافه شدن تعداد ۱۱۴ قلم کالا به فهرست کالاهای خارجی مشابه تولید داخلی دارای ممنوعیت خرید توسط دستگاه های دولتی موافقت شد. وی همچنین در ادامه گفت: امسال فهرست اقلام وارداتی که دارای تولید داخلی مشابه ‌باشند توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت احصاء و ممنوعیت ثبت سفارش این کالاها به مراجع ذیصلاح ارسال شد. علی آبادی فراهانی اظهار کرد: به استناد احکام دائمی قانون برنامه‌های توسعه کشور مبنی بر عدم وضع موانع غیرفنی و غیرتعرفه‌ای از تولیدات داخلی با تعیین حقوق ورودی مناسب حمایت لازم از تولیدات داخلی بعمل آمده است. وی با اشاره به پایش مستمر و هر ساله فهرست اقلام وارداتی که دارای تولید داخلی مشابه ‌باشند، افزود: توسط هیأت وزیران مراحل تصویب ممنوعیت ثبت سفارش و محدودیت در واردات تصویب و ابلاغ گردید. علی آبادی فراهانی تصریح کرد: در راستای اجرای ماده 4 قانون حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان،‌واردات بسیاری از کالاها با اخذ نمایندگی از شرکت خارجی امکان‌پذیر گردیده است.
لبنیات ایران به آمریکا صادر شد
معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور دام گفت: دو کانتینر از محصولات لبنی ایران به دو ایالت آمریکا صادر شده و اکنون سفارش جدید برای صادرات محصولات لبنی متنوع به آمریکا دریافت کرده‌ایم. منبع: تسنیم
صحت و سقم دریافت مالیات برارزش افزوده ازکارتخوان‌ها
مدیر کل دفتر روابط عمومی سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: انتشار متن دریافت ۹درصد مالیات بر ارزش افزوده از کارتخوان ها در فضای مجازی، صحت ندارد. وی گفت: این شایعه درحالی مجددا مطرح شده است که متن آن عینا در سال ۱۳۹۴ و اواخر تیرماه سال ۱۳۹۵ در فضای مجازی منتشر شده بود و هر بار توسط سازمان امور مالیاتی کشور تکذیب شد.
موافقت کمیسیون اقتصادی مجلس با ارسال پرونده کاسپین به قوه قضائیه
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در خصوص نشست کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: مسائل مربوط به موسسه مالی و اعتباری در جلسه امروز کمیسیون اقتصادی مجلس بررسی شد. رحیم زارع در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت از موافقت اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس با ارسال پرونده کاسپین به قوه قضائیه خبر داد و افزود: با توجه به رای گیری اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس پرونده موسسه مالی اعتباری کاسپین براساس ماده 236 آیین نامه داخلی بررسی می شود و با توجه به این موضوع در صورتیکه که نمایندگان در صحن علنی موافقت کنند پرونده موسسه کاسپین جهت رسیدگی به قوه قضاییه ارسال می شود. سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد:تلاش می شود مسائل سپرده گذاران موسسات مالی و اعتباری رفع شود.
ادامه بن بست بودجه ای در نیوجرسی آمریکا
نهادهای دولتی در ایالت نیوجرسی آمریکا به علت نبود بودجه همچنان تعطیل هستند. به گزارش شبکه خبر، در حالی که دهها هزار نفر از مردم ایالت نیوجرسی آمریکا به دلیل بن بست بودجه به مرخصی اجباری فرستاده شده اند، تصاویری از کریس کریستی فرماندار این ایالت منتشر شده که او را در استراحتگاه اختصاصی در ساحل نشان می دهد. این تصاویر زمانی منتشر شده که تا این بحران پایان نیابد، بسیاری از کارکنان ادارات دولتی همچنان در مرخصی اجباری به سر خواهند برد. بن بست بودجه ای باعث شده که پارک های نیوجرسی و بسیاری دیگر از خدمات ایالتی، از جمله دادگاه ها و مراکز صدور گواهینامه رانندگی به حالت تعطیلی در آمده است. این بن بست، که سه روز است ایالت نیوجرسی را فلج کرده، در نتیجه اختلافات میان قانونگذاران جمهوریخواه و دموکرات ایجاد شده است.
جزئیات آمار گشایش اعتبارات اسنادی
بر اساس اعلام بانک مرکزی، تعداد گشایش اعتبارات اسنادی در بخش واردات در سال ۱۳۹۵ تعداد ۱۷۴۹۴ فقره جمعاً به مبلغ ۱۹.۲ میلیارد دلار بوده است. همچنین در سه ماهه اول سال جاری تعداد ۳۴۷۷ فقره مجموعاً بالغ بر ۳ میلیارد دلار است. همچنین در سال ۱۳۹۵ مجموع اعتبارات اسنادی صادراتی دریافتی بالغ بر ۲.۷ میلیارد دلار بوده است.
افزایش ۵۰ درصدی دستمزد در کشوری با تورم ۷۲۰ درصد
نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا دستور داده است تا حداقل دستمزد این کشور ۵۰ درصد افزایش پیدا کند که این رقم ۹۷ بولیوار، معادل تقریبا ۳۷ دلار است. در همین حال این برای سومین بار در سال جاری میلادی است که حداقل دستمزد در ونزوئلا افزایش پیدا می کند و پیش از این حداقل دستمزد در ژانویه و آوریل سال ۲۰۱۷ میلادی به ترتیب ۵۰ درصد و ۶۰ درصد افزایش داشت. این مقدار از افزایش قابل توجه در دستمزد ونزوئلایی ها، همچنان آنها را با روند صعودی نرخ تورم درگیر کرده است و صندوق بین المللی پول پیش بینی خود از رشد نرخ تورم ونزوئلا را در سال جاری میلادی ۷۲۰ درصد اعلام کرده است. این در حالی است که ونزوئلا بزرگ ترین ذخایر نفت جهان را در اختیار دارد؛ اما سقوط بهای نفت و نیز کاهش چشمگیر درآمد دولت و نیز کمبود مواد غذایی در ونزوئلا، این کشور را به یکی از بحران زده ترین ملت های جهان در حوزه اقتصاد تبدیل کرده است. به گزارش مهر، نرخ ارز در ونزوئلا بیش از ارزش واقعی خود است و این مقدار از افزایش دستمزد ماهانه معادل ۱۲.۵۳ دلار است.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۰۸۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود

کارشناس حوزه سیاست‌گذاری اقتصادی در گفت و گو با خبرنگار قدس گفت: سیاست جدید مربوط به اعطای سهمیه بنزین به نفر می‌تواند به ایجاد یک مکانیزم بازار محور برای توزیع منابع انرژی کمک کند که در آن هر فرد بر اساس تصمیمات شخصی خود در مورد مصرف، فروش یا صادرات، می‌تواند به بهره‌وری اقتصادی خود کمک کند.

اعیانی افزود: این رویکرد نه تنها می‌تواند به استقلال اقتصادی شهروندان کمک کند، بلکه در درازمدت می‌تواند به ایجاد یک بازار داخلی پویا و مقاوم در برابر تحریم‌ها و نوسانات ارزی منجر شود. از طرفی با تغییر سیاست‌های انرژی و اختصاص سهمیه بنزین به افراد به جای خودروها، ایران شاهد تحولات قابل توجهی در صنعت حمل‌ونقل خواهد بود.

وی گفت: این سیاست، که بر پایه‌ی توزیع عادلانه‌تر منابع و افزایش کارایی انرژی استوار است، می‌تواند به نظر نگران‌کننده باشد اما با توجه به منابع وسیع گاز طبیعی و امکان توسعه زیرساخت‌های سی‌ان‌جی (CNG)، مشکلات احتمالی در صنعت حمل‌ونقل به حداقل خواهد رسید.

کارشناس حوزه سیاست‌گذاری اقتصادی تاکید کرد: توسعه زیرساخت‌های CNG به عنوان بخشی از استراتژی کاهش وابستگی به بنزین، نه تنها به تثبیت قیمت حمل‌ونقل کمک خواهد کرد بلکه فرصت‌های جدیدی برای بهبود کارایی انرژی و کاهش هزینه‌های عملیاتی در این صنعت ایجاد می‌نماید. CNG به عنوان جایگزینی برای بنزین، دارای هزینه‌های تولید و توزیع کمتری است و از این رو، می‌تواند به عنوان یک عامل مهم در کنترل هزینه‌های حمل‌ونقل عمل کند.

وی افزود: علاوه بر این، استفاده از CNG به عنوان سوخت خودروهای حمل‌ونقل عمومی و تجاری، مزایای زیست‌محیطی قابل توجهی دارد. گاز طبیعی متان به عنوان اصلی‌ترین جزء CNG، نسبت به بنزین و دیزل، انتشار آلاینده‌های کمتری دارد.

کارشناس حوزه سیاست‌گذاری اقتصادی بیان کرد: این امر منجر به کاهش انتشار دی‌اکسید کربن و دیگر گازهای گلخانه‌ای می‌شود و می‌تواند به بهبود کیفیت هوا و مبارزه با آلودگی شهری کمک کند. از منظر اقتصادی، استفاده گسترده از CNG می‌تواند به کاهش واردات بنزین کمک کرده و منابع مالی صرفه‌جویی شده را به سایر بخش‌های نیازمند اقتصاد اختصاص دهد. این امر به نوبه خود، می‌تواند به استقلال انرژی کشور کمک کرده و آن را در برابر نوسانات قیمت نفت در بازارهای جهانی مقاوم‌تر سازد.بنابراین، با اجرای این سیاست‌ها، نه تنها صنعت حمل‌ونقل متأثر نخواهد شد، بلکه شاهد بهبودهای قابل ملاحظه‌ای در کارایی، هزینه‌ها و محیط زیست خواهیم بود. این تغییرات، زمینه‌ساز محیطی پایدارتر و اقتصادی مقاوم‌تر در برابر چالش‌های آینده خواهد بود.

وی گفت: هدف از تغییرات در حوزه سهمیه بندی بنزین به نفر، کاهش وابستگی کشور به واردات بنزین و بهبود کارآمدی اقتصادی است. با این سیاست، ایران می‌تواند به تدریج به سمت خودکفایی در انرژی حرکت کند و در عین حال، به شهروندان خود امکان دهد که به طور فعال در اقتصاد مشارکت کنند. این استراتژی نه تنها به افزایش استقلال اقتصادی کمک می‌کند، بلکه به عنوان یک راهکار بلندمدت برای بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی در کشور عمل می‌کند.

به گفته وی، این رویکرد نوآورانه می‌تواند نقطه عطفی در مدیریت منابع انرژی ایران باشد، که نه تنها به کاهش بار اقتصادی ناشی از واردات بنزین کمک می‌کند، بلکه در درازمدت، به ایجاد یک جامعه پایدارتر و مقاوم‌تر در برابر نوسانات اقتصادی منجر خواهد شد. در گذشته نیز، ایران با افزایش قیمت بنزین و ارائه یارانه نقدی به مردم سعی کرد تا از قاچاق سوخت جلوگیری کرده و مصرف بی‌رویه را کاهش دهد. این سیاست با هدف همگام‌سازی قیمت داخلی با قیمت‌های جهانی اجرا شد تا انگیزه‌های قاچاق کاهش یابد. با این حال، به دلیل نوسانات شدید اقتصادی و افزایش تورم، ارزش یارانه‌های نقدی پرداختی پس از مدتی کاهش یافت و نتوانست اثربخشی لازم را در جبران هزینه‌های افزایش یافته داشته باشد.

وی بیان کرد: اما در این رویکرد جدید قیمت گذاری دستوری و یا پرداخت یارانه نقدی ثابت دیگر مطرح نخواهد بود و به جای پرداخت یارانه نقدی، به هر شهروند یک سهمیه مشخص بنزین تعلق خواهد گرفت. این سیاست نه تنها به شهروندان امکان می‌دهد که بنزین خود را بر اساس نیازهای شخصی مصرف کنند، بلکه فرصتی برای فروش یا حتی صادرات سهمیه خود را در صورت تمایل فراهم می‌آورد. این امر می‌تواند به یک بازار داخلی برای تجارت بنزین منجر شود و از این طریق، شهروندان مستقیماً در مزایای تجارت جهانی بنزین شریک شوند.

کارشناس حوزه سیاست‌گذاری اقتصادی تاکید کرد: این تغییر سیاست، در صورت اجرا، می‌تواند تأثیرات مثبتی بر اقتصاد داشته باشد. از یک طرف، با کاهش وابستگی به یارانه‌های نقدی، دولت می‌تواند در برابر نوسانات تورمی مقاوم‌تر باشد. از طرف دیگر، شهروندان نیز با دریافت بنزین به عنوان یارانه، نه تنها در مصرف انرژی اختیار بیشتری خواهند داشت، بلکه می‌توانند به صورت فعال در بازار انرژی مشارکت کنند و از آسیب‌های نوسانات قیمتی در امان باشند.

وی گفت: این سیاست همچنین می‌تواند به کاهش قاچاق سوخت کمک کند، زیرا شهروندان دیگر تمایلی به فروش غیرقانونی سهمیه خود نخواهند داشت، زیرا  قیمت بنزین در بازار داخلی به قیمت‌های جهانی نزدیک خواهد بود و تک تک افراد قادر خواهند بود هر میزان از سهمیه خود را در صورت تمایل از طریق کارگزاری های مجاز به بازارهای بین المللی عرضه کند.

اعیانی افزود: در این طرح، هر فردی که سهمیه بنزین دریافت می‌کند، می‌تواند آن را بر اساس قیمت‌های جاری بازار جهانی به فروش برساند. درآمدهای حاصل از این فروش بر پایه دلار محاسبه و پرداخت می‌شود، بنابراین این درآمدها ارزی به شمار می‌آیند.این مدل مستقیم اقتصادی یک مزیت بزرگ دارد: از آنجایی که این درآمد؛ ارزی است، این درآمد تحت تأثیر کاهش ارزش پول ملی - ریال - قرار نمی‌گیرد. در واقع، با افزایش تورم و کاهش ارزش ریال، این نوع درآمدها نه تنها از ارزش خود نمی‌کاهند، بلکه می‌توانند به افزایش قدرت خرید فرد کمک کنند.

به گفته وی، این امر به ویژه در شرایط اقتصادی ناپایدار که در آن نرخ تورم بالا است، اهمیت زیادی دارد. علاوه بر این، توزیع مستقیم بنزین و امکان فروش آن در بازارهای بین‌المللی، به ایجاد یک بازار داخلی رقابتی و شفاف کمک می‌کند که در آن قیمت‌ها به طور مستقیم تحت تأثیر عوامل بازار جهانی قرار دارند. بنابراین نه تنها باعث کاهش وابستگی به واردات بنزین می‌شود، بلکه امکان استفاده بهینه از منابع داخلی را فراهم آورده و به کاهش فشار بر بودجه دولتی کمک می‌کند. این رویکرد می‌تواند به عنوان یک استراتژی بلندمدت برای بهبود وضعیت اقتصادی و افزایش درآمد مردم در نظر گرفته شود، که نه تنها تاثیرات فوری دارد بلکه پتانسیل تاثیرگذاری بلندمدت در سطح ملی را نیز داراست.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟
  • طلا باز هم اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • بازار رمزارز‌ها / زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود