Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمالی پور گفت:قطعا با دو طرح «حذف دلار از معاملات بین المللی» و «تنبیه کشورهای همکار آمریکا در اعمال تحریم علیه ایران» موافق هستم و تلاش خواهیم کرد که شرایطی بتواند پیش آید که از بن بست هایی که برای کشورمان ایجاد کرده اند خارج شویم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛یحیی کمالی پور نماینده مردم جیرفت و عنبر آباد در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با راه آرمان ؛ با اشاره به ارائه دو طرح «حذف دلار از معاملات بین المللی» و «تنبیه کشورهای همکار آمریکا در اعمال تحریم علیه ایران» مجلس شورای اسلامی گفت: امروز تنها ایران نیست که از اقدامات یک جانبه گرایی آمریکا در معرض آسیب و خطر قرار گرفته است؛بلکه تعداد زیادی از کشورهای هم پیمان آمریکا به دلیل یک جانبه گرایی این دولت متضرر شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کشورهایی همچون چین، روسیه و حتی کشورهای اروپایی از اقدامات و تصمیمات آمریکا متضرر شده اند، ادامه داد: افزایش تعرفه ها بر برخی از اقلام و خروج از برخی معاهدات و قرار دادهای بین المللی توسط آمریکا  که ضررش متوجه برخی از کشورهای منطقه شده است.

نائب رئیس کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: لذا اگر بتوانیم شرایط را به سمتی سوق دهیم که کشورهایی که به نوعی از اقدامات آمریکا متضرر شده اند، در کنار هم قرار بگیردند و یک جبهه واحد اقتصادی را تشکیل دهند می تواند به انزوای آمریکا کمک کند.

کمالی پور تصریح کرد:معتقدم که اگر ما بتوانیم این اقدامات را انجام دهیم و دلار را از معاملات و معادهدات بین المللی در حوزه اقتصاد حذف کنیم؛ همچنین با پول پایه کشورهای منطقه تجارت کنیم ؛هم می توانیم دست رد به سینه آمریکا بزنیم و هم اقدامات تحریمی یک جانبه گرایی آمریکا رنگ خود را از دست خواهد داد.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی افزود:کشورهای دیگر دنیا هم به این نتیجه رسیده اند که دلار را از معاملات تجاری خود حذف کنند؛ در نتیجه شاهد اقتصاد پویا  ارز داخلی مورد توافق کشورهای مختلف می توانیم باشیم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: قطعا با دو طرح «حذف دلار از معاملات بین المللی» و «تنبیه کشورهای همکار آمریکا در اعمال تحریم علیه ایران»  موافق هستم و  تلاش خواهیم کرد که شرایطی بتواند پیش آید که از بن بست هایی که برای کشورمان ایجاد کرده اند خارج شویم.

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۸۷۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان

اداره بازرسی آمریکا در امور بازسازی افغانستان که از زمان خروج نظامی این کشور به طور عملی در بیکاری به سر می‌برد، هزینه‌های این کشور را کمک به افغانستان عنوان کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، اداره بازرسی ویژه آمریکا در امور بازسازی افغانستان (سی‌گار) در گزارشی تازه‌ای مدعی شد واشنگتن پس از خروج نظامی از افغانستان تاکنون بیش از 17 میلیارد دلار به این کشور کمک کرده است.

با نگاهی به صورت هزینه‌های ارائه شده توسط اداره سیگار، به راحتی این ادعا مشخص می‌شود.

2.8 میلیارد دلار برای هزینه کمک بشردوستانه گفته شده است.

بر اساس گزارش سی‌گار، 5.35 میلیارد دلار برای برنامه پذیرایی از افغان‌های همکار آمریکا و پناهجویان به این کشور مصرف شده است.

این اداره همچنین 3.5 میلیارد دلار از انتقال دارایی‌های بانک مرکزی افغانستان به صندوق امانی در سوئیس را نیز در جمع کمک‌های آمریکا محسوب کرده است.

این درحالی است که رسانه‌ها نیز حتی دارایی‌های افغانستان و سایر ارقام را پای حکومت کنونی کابل می‌نویسند.

اداره آمریکایی سی‌گار در این گزارش آورده است که آمریکا بزرگترین کمک‌کننده به افغانستان در شرایط کنونی این کشور است.

کمک آمریکا به فروپاشی اقتصاد افغانستانتاثیر بلوکه ماندن دارایی‌های افغانستان بر نظام بهداشت و درمان این کشورکابل: سازمان ملل به آزادی دارایی‌های افغانستان کمک کند

گروه بین‌المللی بحران پیش از این در گزارشی اعلام کرده بود: تحریم‌های آمریکا پس از به قدرت رسیدن طالبان، مانع مهمی برای سرمایه‌گذاری در افغانستان است.

بر اساس این گزارش، این تحریم‌ها فعالیت بسیاری از نهادها را نیز در افغانستان به توقف کشانده است. 

گروه بین‌المللی بحران تأکید کرده بود: تحریم‌ها به ابزار برجسته‌ای برای آمریکا در جهان تبدیل شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • رمزخوانی از یکشنبه قرمز بورس
  • مقامات آمریکا اعتقاد عملی به حقوق بشر ندارند
  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود
  • پس لرزه ادعای نماینده تندرو مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /روابط با کشور همسایه به مشکل می خورد؟
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • امام جمعه شیراز : در مجلس ختم و فاتحه، موسیقی می‌نوازند / شراب‌خواری و قماربازی ضرر دارد / یک دانشمند گفته اگر نصف شراب‌فروشی‌ها تعطیل شود، به نصف بیمارستان‌ها نیاز نداریم