Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، خبرگزاری تسنیم با علیرضا زاکانی گفتگویی انجام داده است که مهمترین بخش‌های آن در ادامه آمده است.

مردم نباید علاوه بر درد ناشی از خود، درد بی پولی هم بکشند

- نظام سلامت ما یک نظام سلامت نادرستی است، یا عبارت دیگر باید گفت پر از عیوب است، به عنوان یک پزشک این نکته را عرض می‌کنم، بنده از نزدیک شاهد بودم که همکاران عزیزم در حوزه بهداشت و درمان چه خدمات شایسته ای را دنبال می کنند ولی این نظام، نظام معیوب و ناقصی است که نیاز به یک بازبینی اساسی، پیوستهای مختلف، ارتقا سطح ارائه خدمات دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  مردم نباید به خاطر نداشتن پول علاوه بر درد ناشی از خود، درد بی پولی هم بکشند. این  چالش چیزی است که در دستور کار جدی مجلس قرار گرفته و بنای این را داریم که قاعده گذاری جدیدی را مبتنی بر سیاستهای ابلاغی حوزه سلامت داشته باشیم.

- بخشی از تلاشمان برای مانع شدن از سیاستهای غلطی است که تبعات جدی برای جامعه داشته است.  سال گذشته برای واردات کالاهای اساسی 15 میلیارد دلار به مجموعه هایی که  اولویت داشتند اختصاص دادیم. این 15 میلیارد دلار امسال شد 9 میلیارد دلار،  شش ملیارد دلار از این پانزده میلیارد دلار کم شد اما این 9 ملیارد دلار دقیقا در همان سرفصل هایی که سال گذشته  قرار داشتند مثلا به نهاده‌ها داده شد.

- امسال هم برای واردت نهاده‌های کشاورزی  و...ارز ترجیحی داده شد، اما بی انضباطی دولت در انتقال این ارز برای واردات اقلام مذکور، به سمت و سویی رفت که، "هم چوب را خوردیم و هم پیاز را" یعنی این روند خسران بزرگی شد که یک مشت دلال از آن بهره بردند و مرغ ده هزار تومانی شد سی هزار تومان؛ یعنی  مرغ بال در آورد و از سفره مردم پر کشید در حالی که ما پولش را داده بودیم.

از  6 میلیارد دلاری که برای واردات نهاده های کشاورزی تخصیص داده شده، 300 میلیون دلار از آن  مربوط به نهاده های خاص باغداری و کشاورزی است. کود، سم و بذر اصلاح شده را از روند و فهرست تخصیص ارز ترجیحی خارج کردند، به همین دلیل قیمت کود و بذر در بازار آزاد هفت برابر شد. با این تغییر در تخصیص ارز  یک دفعه برای کشاورز هزینه بذر و سم  بشدت گران تمام شد، در  واقع تحت تاثیر این تصمیم از سوی دستگاههای اجرایی، تولید سال 99 در حوزه کشاورزی و همچنین سال آینده با یک سقوط جدی مواجه خواهد شد.

واگذاری پتروشیمی باختر زیر ذره‌بین مجلس/ در کشور بن بست نداریم

- تحقیق و تفحصی در مجلس یازدهم کلید خورده که مربوط به روند واگذاری پتروشیمی باختر است، پتروشیمی باختر حداقل بالغ بر دویست هزار میلیارد می ارزد خوب این را با یک پول حداقلی (تا آنجا که خاطرم هست)  سیصد و هشتاد میلیارد تتمه اش درآمده  است. خوب چرا؟ مثل همان بحث واگذاری دشت مغان، شرکت  نیشکر اهواز- هفت تپه اینها چیزهایی است که باید به  ملت برگردد.

- معتقدیم  کشور ما کشور دارایی است، سیاست گذاریهای غلط و ناتوانی برخی از افراد و مدیران باعث شده کشور به این وضعیت دچار شود و حتما ما باید به سمت اصلاحش  برویم و مجلس اراده کرده که این کار را انجام دهد. دقت کنید که مجلس است که می تواند این کار را انجام بدهد.

- ما بن بست در کشور نداریم، مشکل دولت این است که جهتگیری غلطی دارد و این امور را فراموش کرده و فقط آمده در مسیر حل مشکل اقتصادی کشور به خارج از کشور  چشم دوخته، خوب این درست نیست.

- مقصودم جهتگیری است که سیاستگذاران دولت  به خصوص رئیس جمهور محترم به آن پافشاری می کند، این راه غلطی است. ما باید دستمان را به پای خودمان بگیریم و بلند شویم، ما از دشمن از یک عنصر نابه کار که نباید انتظار ترحم داشته باشیم، او اساسا بدنبال این است که ما نباشیم، ملت رشید ایران نباشد و می خواهد ایران تجزیه شود و انقلاب اسلامی واژگون شود، این خوابهایی است که او دیده و ما باید خواب پریشان را نگذاریم تعبیر شود.

پای تولید کننده را می‌گیرند تا با سر زمین بخورد

- در کشور ما کسی دست تولیدکننده را نمی گیرد بلکه  پای او را می گیرند تا با سر بخورد زمین. بروکراسی غلط و رانتهای نا به جایی که در کشور ما وجود دارد، امضاهای طلائی و سیاست های غلطی که بعضا دیکته میشود از عوامل اصلی ممانعت در حرکت و جهش کشور است.

برخی فکر می کنند کار آفرین رقیب آنها است این فرایندها باید اصلاح شود. در حوزه نگاه اقتصادیمان برای کارآفرین احترام قائلیم برای کارگر هم احترام قائلیم و  هر دو محترم  هستند. هم آن کارآفرین محترم است که خلق ثروت می کند و کارگر که تلاش میکند هر دو  باید مورد احترام واقع شوند. بازهم تاکید میکنم اولویت برداشتن موانع تولید است.

بخشنامه‌ای که 350 هزار نفر را بیکار کرد

آقای نعمت زاده در مهر ماه سال 1394  بخشنامه ای صادر کرد که  بواسطه آن عوارض  ضایعات مواد پتروشیمی را کاهش داده  است، این یک نامه است ظاهرش هم چیز خوبی است به واسطه آن ضایعات هم صادر می شود. حالا به آمارها توجه کنید، میزان تولید کشور در حوزه تولید پلیمری 3.3 میلیون تن بوده که هم اکنون به 2.6 میلیون تن کاهش یافته است. به  عبارت ساده تر تولید درحوزه پلیمری با کاهش 700 هزار تنی مواجه شده است. حالا  چرا این اتفاق افتاده است؟ مزیت تولیدکننده داخلی در حوزه پلیمری نسبت به تولیدکننده چینی با بخشنامه هایی از این دست حذف می شود. تحت چه عنوانی چنین خسارتی وارد شده بود تولید کننده داخلی حذف شد، نابود شد. توجه کنید که این صنعت مابه ازای هر یک میلیون تن که اینجا شیصد هفتصد هزار تنش را  نابود کردند دویست تا صد و پنجاه هزار شغل  مستقیم و 150 هزار شغل غیر مستقیم ایجاد می کند. یعنی سیصد و پنجاه هزار آدم را بیکار کردند. از آن طرف نگاه می کنید می بینید،  اگر صد دلار گاز بدهید صد و شصت دلار در حوزه بالا دستی، ارزش افزوده می دهد وقتی به حوزه پایین  دستی می آید می شود 460 دلار ، آورده چند برابر می‌شودعملا می‌بینیم  به خاطر یکسری سیاست غلط  کشورما از یک مقدار قابل توجهی  آورده ارزی  محروم شد.

منبع: فارس

کلیدواژه: سلامت تولید درد میلیارد دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۲۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جیپ گلادیاتور با پیشرانه پلاگین هیبریدی 4xe تولید می‌شود (+عکس)

این خودروساز آمریکایی تائید کرد گلادیاتور ۴xe پلاگین هیبرید سال آینده رونمایی خواهد شد تا به این ترتیب سومین عضو پلاگین هیبریدی خانواده محصولات جیپ پس از رانگلر ۴xe و گرند چروکی ۴xe باشد.

به گزارش پدال، آنتونیو فیلوسا مدیرعامل این برند مشهور اگرچه اشاره‌ای به زمان رونمایی رسمی از وانت موردبحث نکرده اما احتمالاً قوای محرکه آن تفاوتی با نمونه بکار رفته در رانگلر ۴xe نخواهد داشت.

شاسی‌بلند پلاگین هیبریدی جیپ به نیروگاه ۴ سیلندر ۲ لیتری توربو، استارتر ژنراتور و موتور برقی ادغام شده در گیربکس ۸ سرعته اتوماتیک مجهز است. این مجموعه در رانگلر ۴xe قدرت ۳۷۵ اسب بخار و گشتاور ۶۳۷ نیوتون متری تولید می‌کند.

خبر تولید گلادیاتور پلاگین هیبریدی پس از آن منتشر شد که جیپ پیشرانه اکو دیزل را از لیست پیشرانه‌های موجود برای این وانت آمریکایی حذف کرد. البته خریداران می‌توانند پیشرانه ۶ سیلندر ۳.۶ لیتری با ۲۸۵ اسب بخار قدرت و ۳۵۲ نیوتون متر را نیز انتخاب کنند.

همان‌طور که گفته شد جیپ تاریخ دقیق معرفی رسمی گلادیاتور ۴xe را اعلام نکرده و تنها به اعلام این موضوع که کل محصولات خود را تا سال ۲۰۲۵ برقی و هیبریدی خواهد کرد بسنده نموده است. ما همچنین از قیمت دقیق این وانت مطلع نیستیم اما باید دانست قیمت رانگلر ۴xe مدل ۲۰۲۴ از حدود ۵۳ هزار دلار شروع می‌شود که حدود ۲۰ هزار دلار بیشتر از قیمت مدل بنزینی پایه است.

در صورتی که گلادیاتور نیز چنین اختلاف قیمتی داشته باشد احتمالاً بهای مدل پلاگین هیبریدی ۴xe به حدود ۶۰ هزار دلار خواهد رسید. باید دید آیا مشتریان از وانت پلاگین هیبریدی جیپ با چنین قیمتی استقبال خواهند کرد یا خیر. نظر شما دراین‌باره چیست؟

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نیروی جوان کیفیت جمعیت هر کشور را معرفی می‌کند
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • مسائل بشردوستانه نباید با سیاست گره بخورد
  • جیپ گلادیاتور با پیشرانه پلاگین هیبریدی 4xe تولید می‌شود (+عکس)
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است
  • مراحلِ چاپ و تولیدِ اسکناس دلار + ویدئو